House Under Construction

House Under Construction

Heraklion

For Sale

140.000 €
150 m²
Ground Floor, 1st Floor
3 Bedrooms
1 Bathroom

Description

House 150 sq.m. under construction.

On a plot of 800 sq.m.

1st Floor 3 bedrooms, 1 Bathroom

Ground floor: Single living room-dining room and kitchen - VC

Builds another 400 sq.m.

Possibility to build a swimming pool.

Mortgage calculator

Are you interested in this Property?

Recommended

Similar Properties

Βίλα “Ελιά” στο Παλαιόκαστρο

Η Βίλα Ελιά βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο και Η Βίλα διεθέτει κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο. Παρέχει επίσης πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και βραστήρα. Επίσης, βρίσκεται κοντά  στην παραλία Παλαιόκαστρο, την παραλία Παντάνασσα και το Παλαιόκαστρο. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σε απόσταση 18χλμ.

More »

Σπίτι στην Πλώρα

Πλώρα σπίτι 200 τετραγωνικά με τρία υπνοδωμάτια, μια τουαλέτα, κουζίνα, σαλόνι,  αυλή 300 τετραγωνικά με γκαράζ, ξυλοφουρνο, κελάρι με πατητήρι, πηγάδι, περβόλι, και πρόσβαση από τρία σημεία, κτισμένο σε οικόπεδο 2000τμ. (2 στρέμματα). Στο κέντρο του χωριού πλώρα 10 χιλιόμετρα από την θάλασσα (Λέντα, δυτικός κτπ) στην καλύτερη περιοχή με ένα από τα καλύτερα κλήματα στην περιοχή της Μεσσαράς. παλιό αρχοντικό σπίτι Έλληνα Στρατηγού με ήσυχους και φιλόξενου κατοίκους.

More »

Βίλα στο χωριό Κρότος

Στον χωριό Κρότος, τεράστια βίλα σε πάνω από 2.500 χιλιάδες μέτρα οικόπεδο, στην ουσία 3 σπίτια, με βυτίο υγραερίου, ανεμογεννήτρια, δικό του νερό και πολλά άλλα.

More »